Έλληνας πολίτης ο Τομ Χανκς




 Έλληνας πολίτης από σήμερα ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς

27/12/2019
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υπέγραψε, σήμερα, τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού και σκηνοθέτη Τομ Χανκς.
Ο γνωστός αστέρας του Χόλυγουντ είναι λάτρης της Ελλάδας, έχει παντρευτεί (1988) την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ρίτα Γουίλσον και διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο. Αμφότεροι είναι ηλικίας 63 ετών. Τέκνα: Chet Hanks και
Truman Hanks. (έχει και άλλα 2 τέκνα από προηγούμενο γάμο: Colin Hanks και Elizabeth Hanks).
Επίσης, είναι Ορθόδοξος Χριστιανός (όπως και η σύζυγός του) και κάθε χρόνο προθυμοποιείται να σηκώνει τον Επιτάφιο, το Πάσχα.
Εδώ και πολλά χρόνια ο Αμερικανός Τομ Χανς περνάει τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο, όπου έχει και σπίτι. Το νησί επισκέπτονται συχνά και μέλη της οικογένειάς του.
Η σύζυγός του Ρίτα Γουϊλσον είναι και αυτή συνειδητά Ορθόδοξη, η μητέρα της είναι ΒορειοΗπειρώτισσα από τη Δρόπολη και ο πατέρας της Πομάκος από την Ξάνθη. Ορθόδοξοι και αυτοί.

Δείτε και έναν ενδιαφέροντα διάλογο σχετικώς: 

Η εθνικη μας εισαγγελεας κυρια Ελενα Ακριδα , προφανως αισθανεται πολυ θιγμενη επειδη ο Ελληνικος λαος, δηλαδη εμεις η αμορφωτη ρατσιστικη πλεμπα, καλοδεχτηκε την Ελληνοποιηση του Τομ Χανκς με χαρα, ενω αρνειται την Ελληνοποιηση των καθε ειδους αφγανοπακιστανομπαγκλαντεσιανων και αφρικανων ισλαμολαθροεποικων. Και τρολλαρει... Ανοητως , απερισκεπτως και ηλιθιωδως.. Συγκρινοντας ανομοιες καταστασεις.
Κυρια εισαγγελευ, ο Τομ Χανκς ειναι εδω και κατι δεκαετιες παντρεμενος με Ελληνιδα, ερχεται καθε χρονο διακοπες στην Ελλαδα, ερχεται ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ με αεροπλανο ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, αφηνει τα ωραια του λεφτουδακια, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ να ειμαστε σαν κι αυτον, ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ και ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ισαμε τρια καρα επιδοματα πληρωμενα απο το φτωχικοτατο υστερημα του Ελληνικου λαου, ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ, ΔΕΝ ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ, και αντιθετως δειχνει μια ιδιαιτερη αγαπη στην Ελλαδα και τους ανθρωπους της.
Αν τωρα ΕΣΕΙΣ δεν εισαστε μεταξυ αυτων των ανθρωπων, λυπαμαι αλλα αυτο ειναι προβλημα ΔΙΚΟ ΣΑΣ και σαφως-σαφεστατα ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ .
Καλη χρονια......



ΥΓ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο έλληνας πολίτης ( όπως και σε κάθε άλλο κράτος ο πολίτης) αποκτά κάποια προνόμια-δικαιώματα, τα οποία δεν έχει ο επισκέπτης της Χώρας ή ο εργαζόμενος με πράσινη κάρτα.
Έτσι, ο έλληνας πολίτης μπορεί να ψηφίζει στις Εκλογές, αλλά και μπορεί να ψηφίζεται (να θέτει υποψηφιότητα) για κρατική ή δημοτική εξουσία. Δικαιούται να διορίζεται σε δημόσια θέση. Δικαιούται να γίνεται μέλος σε Εταιρείες (επιχειρήσεις) και σε Συλλόγους. Δικαιούται να ανοίγει λογαριασμούς σε Τράπεζα. Δικαιούται να ζητάει προστασία της Αστυνομίας και εξυπηρέτηση όποιας άλλης Δημόσιας Υπηρεσίας. Δικαιούται και σε (πολιτισμένες και υπεύθυνες-σύννομες) Διαδηλώσεις.. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι Διαδηλώσεις των λαθρο-μεταναστών είναι απολύτως παράνομες και η Πολιτεία (και προπαντός οι Αλληλέγκυοι και οι ΜΚΟ) οφείλουν να ενημερώσουν τους αδιάκριτους επισκέπτες της Χώρας μας ότι απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ...